Förlåt..

Vi har packat hela dagen, fixar i stallen m.m. Bloggar sen!


Video på Ale

Haha Mac va så söt, kunde inte gå så jag fick släpa honom;)


Tar det lugnt!

Förlåt för att jag inte uppdaterat, har haft så mycket att göra.. Just nu sitter jag och kollar på "American idol", rätt intressant hur många duktiga artister det finns:)

I alla fall va vi ju på Ale idag och kollade tänderna på honom och tog träckprov (stavning?!). Tänderna var lite vassa sa tandläkaren men han slipade till dom. Han hade något sår i munnen också för att tänderna vart vassa..
Han fick lugnande så efter vi var klara fick han stå i en av uteboxarna. När vi skulle till transporten fick jag bokstavligen talat släpa dit honom, men veterinären sa att det var okej att åka om jag promenerade honom lite innan så jag fick släpa runt på honom där ;) Haha han såg så sjukt söt ut! Han blödde också lite från munnen för att vet. hade vart och grejat där inte, stackars Mac.
När vi kom tillbaka till stallet mockade jag snabbt åt Mac och Pom Pom sen tog jag in Pom Pom så han fick torka. Han ömmade i ryggen så jag funderade på att inte rida honom men han torkade och då ömmade han ingenting:) Han var sjukt pigg när vi red ut! Stackars Sofia sen när hon ska rida honom, haha;) Detta var sista dagen jag tog hand om Pom Pom och det har vart jätte kul att få ta hand om den gooa hästen. Tack Sofia!!

Nu ska jag bara chilla till kl 9, så ska jag fodra och ta in Mac och Pom Pom :)


Börjar dåligt..

Dagen börjar inte bra .. Vi är på väg till Ale och de hade jag glömt.. Jag vaknade en halv timma innan vi skulle åka för att jag hade glömt av att ställa klockan och mamma och pappa väckte mig inte.. Sen när vi hade lastat och allt hinner vi komma 300m från stallet och pappa säger " Behöver du pass och grejer till honom? " då säger jag "faaan! Vi har inte med passen!! Skit!!" Ja så vi är på väg till Ale med en oborstad blöt häst, inget pass och allmänt stressade/små irriterade:/ inte bra.. Och det känns som allt är mitt fel:(

Hoppas dagen i alla fall blir bättre..


Borta!

Strömmen har gått och jag har bara 3G, sjukt segt..
Jag hade tänkt att tvätta transporten idag men jag och mamma kom överens om att det ska jag göra efter vi har åkt till Ale imorgon så slipper vi lägga in nytt spån m.m:) Jag ska i alla fall rida ut med Lovisa halv sju idag och på måndag sätter jag igång Mac igen. Han var helt galen igår ;) Han studsade Och ville bara dra iväg, hahaha!
Nu ska jag städa ur mina lådor i och med att strömmen gick kan jag inte dammsuga, ååh nej ;)


Rider Pom Pom

Haha Marre plaskar i vattnet och söta Pom Pom bara tittar på ;)


Ut!

Nu måste jag ut med tiger på en kvällis!


Bilder!

Lite bilder från igår när vi var ute och gick:)
Lovisa som tagit bilderna!
 

 
 

HAHAHAHAHA!!


Bilder!

Lite blandade bilder! 
 
Bohuscupen 2012
 
 
 
 

Till stallet!

Ska rida ut med Nathalie:)
hehe lite rolig bild ;)
 

Dåliga nyheter!

Ja, idag när jag vaknade kollade jag mejlen då jag hade mejlat Bulycke ang häst, svaret blev ett nej pga att det var för kort tid och de ville inte att hästarna skulle flytta för mycket.. Ja ja, det blir till att flytta in i Annikas stall i två månader tills vårat stall öppnar igen. Men det kommer ju bli kul, Sahra är ju där med Karneval och Lovisa med Pelle;) 
 
På lördag ska vi till vetrinären med Mac, han ska kolla tänderna:) Det var ett år sedan nu så det behövs verkligen!! Nu MÅSTE jag städa mitt rum, eller damsuga i alla fall sen ska jag ner till stallet och ta hand om Pom Pom och Mac :D 
Bjuder på bilden ;)
 

Ut!

Nu väntar jag på att Lovisa ska bli klar sen ska vi gå ut med Tiger. Jag var ute och skrittade en timma på Pom Pom i regnet också. Han brydde sig inte om regnet, han var bara otroligt pigg ;) Mac gick bara i manegen en stund, inget mer. Jag borstade lite på honom och så fick han mat.


Stallet!!

Nu ska jag ner till stallet! Jag ska skritta ut på Pom Pom och mac vet jag inte, tror det blir ut på honom med:)
 
 
 
 

Lite bilder!

Jag gick förbi hagen där Jaguar stod, Lizas ponny. Jag fotade honom lite då han var nyfiken och kom fram:) Tyvärr var det lite dåligt ljus:/
 
 
 
 
 

Vaken!!!!

Jag vaknade för en timma sen men orkar inte gå upp, är dock hungrig ;)


Hemma!

Haha oj, blev en lång kväll/natt hos Lovisa;) Kom precis hem har lagt mig i sängen och ska sova! Idag tog jag också första doppet, dock i pool men det var skönt;)
God natt!


Havet!

Vart vid havet precis med Tiger, han fick bada och jag fick fota :)


En bra låt!

En sjukt bra låt som är gammal men fortfarande gooo! Fick höra den av Julia för kanske 1,5 år sen? 
 

Lite foton!

Här är lite fula som fina foton från midsommardagen;)
 
 
 
 

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter framför datan, jag ska snart gå ut med Tiger. Idag vet jag inte vad jag ska göra, hjälpa till hemma för mamma är glad och du kan jag vara hemma utan att det känns jobbit:) 
Mac ska nog bara skrittas idag ignen tror jag, inte mer med det. Mer uppdatering får ni under dagen! 
 
Foto: Julia Antonsson
 

Dagen!

Idag, som ni vet, har jag vart i stan med Emma. Vi var bara där och kollade lite. Emma köpte ju men inte jag ;) 
 
Jag red ut idag med Mac, red med Sofia och Pom Pom:) Mac var faktiskt lite pigg ändå! Vi red lite på en äng, så mycket mer gjorde vi inte. Mac har ju sin lilla viloperiod nu så han ska bara gå lugnt tills tävlingarna sätter igång i höst:) Under veckan har jag också fått äran att ta hand om Pom Pom då sofia ska iväg, det är inte dåligt ;)
 
 
Här är Pom Pom, sjukt fin!! Ni ska bara se när han rids! 
 
 
 
 

Tillbaka!

Nu är vi tillbaka, hemma hos Emma! Jag köpte ingenting bara Mc Donalds men Emma köpte en snygg och billig väska och en bikini överdel :)


Till stan!!

Nu ska jag till stan med Emma, missade precis bussen men vi tog en annan ;)

Ska egentligen vara en bild här men mobilen, eller snarare appen tyckte inte det :(


Vaknar tidigt!

Idag hade jag ställt klockan, upp kl 07.45. Jag och Tiger är på väg ner till stallet och ska släppa ut hästarna:)


God natt!

Nu säger jag god natt, måste upp tidigt imon för jag har utsläppet ;)

God natt!


Vilken kväll..

Jag och mamma bråkade, inte lite heller.. Mamma stod och skrek på mig och jag fick inte prata till punkt m.m. Hon sa att jag var tyken, men ska jag bara stå där och vara jätte glad och snäll när hon står och skriker på mig?!?! ALDRIG! Visst jag hade inte plockat undan min krans fasst hon bad mig igår, men jag hade glömt av den!? Vad är grejen? Klart det ska vara fint hemma men JAG ÄR MÄNNISKA. Jag kan också glömma lika mycket som mamma kan.. Ja ja, allt går nog över, det är nog ett sådant ''mor och dotter bråk''.
Jag gick i alla fall ner till stallet med Tiger för att slippa allt, bara släppa det för en stund. Det var sjukt skönt att komma bort från mamma en stund, tolka det inte fel för jag älskar min mamma. I stallet sopade jag och sedan fixade jag med ett träns som jag ska ha till hoppningen, ett jätte fint:) Fixade nya hål och så provade jag det, tränset satt jätte bra!
Sen ringde pappa, eller jag såg i alla fall att det var hans mobil det kunde vart mamma. Jag funderade på att inte svara men efter att den ringt en liten stund så svarade jag och då var det mat så jag gick hem med Tiger.
Vi åt, det var den värsta middagen på länge.. Allmänt stel och ingen pratade, jag och pappa pratade lite men mamma skulle verkligen visa att hon var sur, tyckte så synd om pappa..
Efter middagen gick jag och pappa till stallet för att ta in Mac och Pom Pom, jag lindade Macs bakben också.
 
Men nu ska jag kolla på Wallander, vi ses! 
Foto: Julia Antonsson
 
   

Bra låtar!

Här är några bra låtar, nya som lite äldra:)
 
 
 
 
Här va några, jag har massor så det kommer fler! Lovar! 

Nu!

Städar mitt rum just nu! Det ser ut som *** ;) Nej men det är lite kläder på golvet och det skulle behövas damsugas;) 
 
Syrran var just här och lämnade Tiger, hon berättade även att vi hade tagit 500 bilder på midsommar med hennes kamera. Hahaha ooops;)  
 
 
 

Sitter i stallet!

Nu sitter jag här och väntar på att Sahra ska komma :) Jag har mockat och satt på en maskin med häst täcke i, blir nog bara den maskinen tror jag :)


Godmorgon!!

Vaknade precis:) Funderar på vad jag ska göra idag? Ta hand om Mac självklart och så kommer Tiger men jag vill göra något annat. Någon som vill göra något är det bara messa mig eller skriva på kik :)
Med Mac vet jag inte vad jag ska göra, funderar på om han ska få en liten viloperiod nu så kör vi till div dressyr och hoppning i höst:)

Nu ska jag klä på mig, äta frukost och sen ner till stallet. Igår så tvättade jag två tvättar och det blir nog två idag också med hästtäcken :)


Ååå>:(

Mobilen bara krånglar hela tiden.. Kan inte ladda upp klipp eller inlägg..!? Jag får lösa det imorgon säger GODNATT så länge:)


Eftermiddag

Idag vaknade jag kl 8 först men sedan domnade jag om, jag gick upp ca 10:25. Jag och Hanna åt frukost sen satte på en Wallander film :) Kl 12 åkte vi till stallet och lunchade sen hem, kollade klart filmen sen lags mat och efter det kom mamma och pappa hem :)

Nu ska vi snart ner till stallet och fota :)


Sova!

Förlåt för usel uppdatering idag, men det har vart midsommar och jag har haft fullt upp. Det blev en jätte bra midsommar idag :)

Natti


Mat, mat och mer mat!

Haha det ända man gör på midsommar är att äta;) Vi åt "midsommar lunch" vid halv tre och nu ska vi äta grillat ;)

Varför jag inte uppdaterat vad vi gjort är för att appen krånglar.. Jag funderar på att byta portal :/

https://cdn2.cdnme.se/2495842/6-3/pic_51c496ec9606ee6167ce7ff6.jpg" class="image">


?

Ja godmorgon, förmiddag eller vad man ska säga. Det är midsommar idag och vi ska till äldsta syrran :) Vi har packat bilen och är på väg!

Ponnyn gjorde jag inte så mycket med, bara pysslade med honom lite:) Han fick äta gräs och bara ta det lugnt.


Glad midsommar!!


Ha sovit!

Vaknade precis av att mamma väckte mig, jag somnade..

Skriver mer imon:)


Klippt mig!

Nu sitter jag hos frisören, har precis klippt mig så nu väntar jag på pappa:)


Hemma

Nu är jag hemma och sitter i soffan och tittar på Bumbibjörnaran. Medans vi hämtade Philip så köpte vi glass, jag köpte en mjukglass med strössel ;) Den var sjukt stor asså!

När vi kom hem åt vi, jag åt köttbullar med pommes, Philip åt pannkakor och mamma vet jag inte tror hon åt nått med potatis ;)

Nu ska jag ut i soooolen :D


Frukost i stallet!


Dagen!

Idag har jag inte gjort så mycket, lagat lunch och vart i stallet typ.
Mac tömkörde jag, tränade bara på kommando och tömmarna idag, struntade fullständigt i hur han arbetade:) Det gick sjukt bra, han lär sig så läskigt fort ju :O Vi tränade också på att ha låtande saker bakom honom och bredvid, han brydde sig inte han tyckte set var konstigt att en grep drogs bredvid honom;)

Imorgon har jag utsläppet.. Upp tidigt:/ Sen efter det ska vi åka och hämta Philip (systerns son) och på vägen hem ska vi köpa glass!! Mmmm säger jag bara!

Kanske sista inlägget så säger god natt!


Oj!

Hehe, varför jag inte bloggat är för att jag har haft fullt upp, nu har jag precis kollat klart på Wallander.

Jag har så sjukt ont i huvudet också, tror jag har druckit för lite vatten ..
Jag bloggar om dagen ikväll:)


Fick precis av mamma!

Fick precis två böcker av mamma, min syrras gamla kursböcker. Mamma tyckte att jag skulle börja läsa dom = med att jag ska få moppe!! Kommer ju få de nya böckerna på kursen men varför inte börja i tid?


Onsdag?

Godmorgon! Är det onsdag idag? Ja, det är det ju;) Haha när man har sommarlov så håller man inte koll på dagar,datum och veckor.. Manär alltid tvungen att tänka efter ;) 
 
Idag har jag insläppet, vet inte när jag ska till stallet men det blir la unt två kanske? Nu ska jag städa mitt rum och komma på lite roliga saker till bloggen! Jag väntar fortfarande på bilderna från i söndags så Michaela kan börja med designen... 
 
Hahaha sötis ponnyn trött efter en heeeel dag på dressyrtävling väntan på prisutdelning ;)
 

Dressyr med Mac

OBS!
Jag har inte ridit riktig dressyr på en vecka! Och han är jätte smutsig;)


Dagen!

Morgonen började ju med att jag vaknade halv 11 sedan gick jag upp, kollade datan och mobilen sen åt jag frukost. Efter det chillade jag lite, kollade datorn och kollade på TV med mamma :) Sen städade jag köket, skulle laddat upp före och efter bild med appen funkade inte.. Jag fick skjuts av mamma ner till stallet kl 4 då hon ändå var tvungen att åka iväg. I stallet var det ändå mycket folk men hela eftermiddagen/kvällen spenderades med sofia i stallet. Jag tycker det är sjukt kul att vara med Sofia då hon är som jag, prat glad ;) Vi snackade mycket och bara små pillade lite i stallet.
 
Mac och Pom Pom hade bråkat lite i hagen då Mac hade fått ett sår på högra insida lår och Pom Pom hade ett ''jack'' på vänstra utsida lår. Busiga! Vi rengjorde, skrittade ut och sen red vi i manegen, kommer film sen:) Imorgon vet jag inte när jag går till stallet. Sofia tyckte jag kunde vara där vid 10 när hon är där men jag har insläppet och då var jag hur jag är, jag kommer stanna i stallet från tio till 5;) Vi får se! 
 
Hunden på bild :)
 

Städa

Nu har jag rensat Rallys bur och nu ska jag städa köket.. Mamma är sjuk och pappa är på jobbet så det blir jag som får städa..

Sen ska jag ner till stallet :)


Godmorgo!

Jag vaknade först vid halv nio av att det var några gubbar här som skulle byta vattenmätare eller nått, men jag somnade om och sov till halv elva ;)
Idag ska jag rensa Rallys bur (min kanin) och sen ska jag ta ett dresyr pass med Mac, vi ska ring till Bulycke RF ang häst och sen ska jag se om jag ska va med någon kompis ikväll. Vi får se! :) 
 
Nu ska jag hitta stallchefens nummer och sen äta:)
 
Här är Rally:
 

Sooova!

Nu ska jag sova med en jävla pipande flaska i rummet?!? Åå ja ja bara två bilder jag fått från tävlingen idag, hoppas fler kommer imorgon!
Natti


Två bilder!

Två bilder från igår, fotade av duktiga Annie!


Ute och rider


Körning!

Är det någon som vet någonting om att köra in hästar? Jag hade nämligen tänkt att köpa sele och vagn för att köra in Mac. Det hade vart sjukt coolt att köra runt här hemma i området + att det blir en variation i hanteringen och motionen. Jag har själv ingen erfarenhet av att köra in, kört har jag gjort, men det var en liten snäll shettis. Skulle vilja få alla tip jag kan om det är någon som vet hur man gör:) Vet att tömmkörning är grunderna och jag har tömkört honom endel och han är jätte skicklig på det. Han ska bara vänja ig vid vagnen sen;) 
 
Jag har en gammal stallkompis om jag tänkte att jag kunde få hjälp av. Hon har två chettisar som hon kört in så jag ska kolla med henne:) 
 

Godmorgon!

Halloj! 
Vaknade för en liten stund sen. Funderar på vad jag ska göra idag:/ Det är mulet här och har regnet, egentligen ville jag tvätta transporten för den ser förjävlig ut.. Vi gjorde ju inte det i lördags:( 
 
Mac ska få gå lugnt idag, bara skrittas tror jag och så ska jag rida ett dresyrpass imorgon. Jag har även lunchen i stallet idag så jag måste ner dit senast kl 12, men jag får se vad jag hittar på idag!
 
 

Justin!

Kollat på Wallander nu. Älskar Wallander! Men nu sitter jag och kollar på Justin (Justin Bieber såklart) på TV när han har någon show i London:) Redan kollat på det i torsdags men var tvungen att kolla på det igen för han är så sjukt bäst!!!

Sista inlägget så jag säger natti


Resultat!

Nu är jag hemma, har hunnit äta pizza och vila lite på soffan.
Dagen är jag nöjd med, fick ett pet och ett stopp men skit samma. Petet vet jag inte varför, tror han slarvade llite + att det var ett plank men platt skålla så det var verklingen inget grovt nerslag.
Då Hanna Ek hade strukit sig (?!) så var det bara jag och Linnea som stred mot varandra ;) När jag skulle till banan mötte jag henne då hon precis gått ut och hon fick 4 fel då hon la en volt, jag blev taggad och kännde att ''nu har jag chansen''. Gick in på banan, tog långtid innan de hade höjt så jag visade honom hindrerna, han tyckte Poseidon hindret var jätte äckligt då han inte ens ville gå förbi det ;) hahaha lilla Mac.. Fick starten, han kändes faktist riktigt bra, frammåt men inte stark.Han tittade självklart men det var ingen fara. Han hoppade första fint, andra fick vi ett pet FAST vi kom bra in. 3:an, 4:an och 5:an inga problem trots att 5:an var Posaidon;) Från 5:an till 6:an var det en lite jobbig sväng, vi har lite svårt med dom. Jag orkade inte driva honom + att det blev en snäv och dålig sväng så han bröt av och stannade.. Gjorde en volt och hopade det utan problem. Resten av banan var det fint flyt tyckte jag och de flesta sa att det var en fin runda:) Jag är nöjd! Kom tvåa, men måste erkänna att det bara var jag och Linnea som var annmälda;) Grattis till alla andra ekipage som var med!! 
Vad tycker ni om min snygga matching? 
 
Nu väntar jag på alla som tagit foton, vill se!! 
 
 
 
 
 
 
 

Omg!

Åå herre Gud.. Jag är nervös! Jag brukar aldrig vara det, tänker just nu på allt dåligt som kan hända men nej nu ska jag gå in hoppa och gå ut med hedern i behåll oavsett vad som händer.

Ingen stor tävling, VET! Men den är på klubben, det är nu man ska visa vad man kan och allt de där. Jag ska göra mitt bästa! Sahra har gett mig massa tips nu så nu ska vi köra!!


Mac hoppar'

Mac hoppar 130 cm, ignorera mitt "wiii"


Godmorgon!

Vaknade precis, sjukt trött men ja ja.. Nu upp, äta och stallet för att åka på km! Jippi;) Go start i hoppningen i alla fall sen blir det större starter. Ja har fått ''förfrågan'' om jag vill vara med i div II i dressyr men jag vet inte, känner inte så mycket föar att dressyrtävlingarna tar sådan tid:( Jag vill ut på hopptävlingar nu jue! 
 
Jaja, boggar mer sen, resultaten kommer också! Kommer gå sådär tror jag i och med att det är stil ;) 
 
 

Min dag!

Hej!
Nu ligger jag i soffan, åt för ca 1h sedan och sedan kom syrran med mina ostbågar;) Så nu sitter jag i soffan, tjock och fet så jag inte kommer orka rida imorgon, hahahaha!

Dagen i alla fall började med att släppa ut hästarna, pappa betade Mac så släppte jag ut själv i och med att pappa har jätte ont i knät. Efter det så mockade jag och fixade allt i stallet sedan hem, jag la mig på soffan medan pappa dammsög, fick bara liiiite dåligt samvete. Jag somnade och halvsov en stund, det behövde jag! Jag gick och satte mig vid datorn, fortfarande med dålig samvete den där känslan att man vill men orkar inte, skrev två inlägg sen dammsög jag halva huset för att avlasta pappa, satte mig och käkade lite räkor sen till stallet IGEN.

Glömde mobilen hemma så jag blev lite snurrig och fundersam då jag skulle hjälpa Therese med Cod men i och med att jag glömde mobilen hemma, det som ALDRIG brukar hända, så fick jag låna Sofias mobil för att ringa hem:/ Jag bestämde mig för att rida Mac så det gjorde jag, gjorde inget speciellt med honom. Sen putsa inför imorgon och lastträna Cod. Det gick jätte bra i början tills vi stängde luckorna, då fick han lite panik men det ordnade sig sen. Sedan började Cod bli stark och drog tag i grimskaftet så grimman höll inte och han blev lös...

Blev sjukt trött efter lastningen men det var bara till att ställa sig och tvätta Mac;) Blev blöööt då Therese och Jocke höll fast mig samtidigt som de sprutade ner mig:O Blev blöt och kall så fick jätte ont i benen så det blev till att promenera Mac en bit och sedan åka hem, ställa sig i en VARM dusch sedan spela badminton med Philip (syrrans barn). Nu sitter jag i soffan och göttar mig, regnade sjukt mycket förut:O

Förlåt för ett rörigt och tråkigt inlägg ;) detta blir nog sista inlägget idag då jag ska tävla imon och upp tidigt. GODNATT!


Vilken dag..

Nu är jag sjukt trött, har precis duschat Mac och nu ska jag bara promenera honom lite:) sen HEM!! Kommer skriva mer sen vad som hänt idag;)


Tidsinställt!

Nu när ni läser detta tvättar jag transport, tvättar häst, lasttränar Cod, rider Mac eller packar inför imorgon;) 
 
Jag kommer börja ladda upp videos, mins en i veckan! Videos på allt möjligt, om ni har några förslag är det bara slänga ivägen en kommentar :D Nu har jag fixat en tjej som ska fixa iordning bloggen också, det kommer bli sjukt bra!! Jag vill ha en rullande header, med bildspel och fina foton. Får se om det är någon som fotar i helgen, Julia skulle egentligen följt med imorgon men hon ska ha gäster hemma så hon kunde inte förlja med.. Synd! Men syrran följer med och hjälper mig för att både titta och ersätta pappa som lyckats paja sitt knä :/ 
 
Det kommer komma upp före och efter bilde på transporten också! 
 
 
 

Skolavslutningen!

Här är lite foton jag fotat:
 
Ett foto på mig, inte jag som fotat men det är jag som redigerat
Min klasskompis Veronica, jag som fotat och redigerat
 
Lite naturbilder:
Redigerad
 
Redigerad
 
Inte redigerade:
 
 
Inte jätte duktig fotograf än men jag håller på att lära mig hela tiden! 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon !

Nu har jag precis vaknat, väckarklockan väckte mig.. Nu måste jag snabbt upp ur sängen för att släppa ut hästars!

https://cdn1.cdnme.se/2495842/6-3/pic_51bc0660ddf2b30ea76b283e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2495842/6-3/pic_51bc0660ddf2b30ea76b283e.jpg" class="image">


Sova!!

Nu hade jag tänkt att skriva sista inlägget för dagen, imorgon blir det att gå upp tidig, släppa ut alla hästar, rida och fixa med Mac och sedan last träna Cod.
Cod är en häst som jag hjälper till med ibland, rider och tränar det kommer komma mer info om honom senare också!

En bild på mig och Cod, han är 170cm det är därför jag ser så liten ut ;)


Vill kolla lite!

Kan ni inte skriva era bloggar? Ni som har, jag har tråkigt så jag kanske slänger in en kommentar!
 

Startar!!

Hej!
Det var ett tag sedan nu.. Har verkligen inte orkat och haft tid att hålla igång bloggen så jag bestämde mig för att lägga ner den helt och hållet för ett tag. Nu har jag bestämt mig för att ha en liten försöks period på 3 veckor och så får jag se om jag vill fortsätta! 
Design m.m ska jag se om någon vill fixa åt mig då jag verkligen inte förstår mig på alla koder, haha! 
 
Under tiden bloggen legat nere har dett hänt sjukt mycket! Kommer självklart inte kunna skriva allt men det
''stora'' sakerna som hänt: 
 
Mac har vart skadad, kommer berätta mer om det senare men det var inget allvarligt. Han är nu frisk och hoppar som en gud ;) Vi har börjat träna högre och svårare banor och tanken med tävlingsesången är att starta en felfri LB! 
 
Jag har vart med i Bohuscupen Dressyr och det gick bättre än vad jag kunde tro. Min första lokala dressyr (omg. 1 av bc) fick jag över 72% och blev tvåa indeviduellt och med laget, andra omg blev jag precis utanför placering men laget kom 1.a!! Självklart kom vi till final och där gick det sämre för både mig och laget.. Men vi tog hem en placering med laget där med, en 4:de placering i hela cupen. 
 
I onsdags hade jag skolavslutning=sommarlov som jag inte riktigt försått att jag har och på söndag blir det Klubbmästerskap i hoppning. Alla får hålla tummarna för oss! 
 
En liten bild på mig
En bild på ärovarvet när jag kom 2:a
 En liten clear round på Bulycke 90 cm 
 Segern med laget!
När vi kom 2:a
 
  
 

RSS 2.0