Duktig!

Hej!
- Idag red jag dressyr i paddocken med Mac. Han var jätte duktig! Så bara därför red jag inte så länge.

När jag var i stallet och hade ridit så helt plötslig fick jag en sån livs glädje så jag vill äta grönsaker, köra styrketräning och ut och springa.. Undra hur jag fick de..;) Men i alla fall när jag kom hem tog jag på mig tränings kläderna och sprang :)

När jag kom hem åt jag smörgåstårta och sen duschade jag. Sen när jag la mig på soffan var jag vaken till ca halv 10 sen somnade jag och vaknade av att Julia spammade mig som en galning, över typ 40 sms.. Haha hon e lite rolig ibland<3


Stallet!

Hej!
- Nu sitter jag i bilen på G till stallet :) bloggar mycket när jag kommer hem :)


Julia!

Bilderna är tagna utav Jula( bilderna under detta inlägg). :)


Kortfattat!

Hej!
- Nu har jag inte bloggat på ca en vecka..

I söndags så var jag på pay and ride( dressyr clar round). Det gick inte så jätte bra.. Han var spänd gick inte fram och skygga två gånger. När jag tränade på programmet så gick det jätte bra.

Bloggar mer imon. Här kommer lite bilder:)


Bilder!

Hej!
- I och med att jag inte bloggat på ett tag för att det vart fullt upp så får ni som tröst lite bilder :) Jag kommer berätta vad som är på G imon:)


Bakare!

Hej!
- Igår så bakade jag kärleksmums. Fösta bakningen blev katastrof! Jag glömde allt vetemjöl så den blev INTE bra. Sen glömde jag att bröa plåten;) Den blev alldeles bränd och jätte ä*lig ;) Sen bakade jag en till och glömde inget! Jippi;) Den blev jätte god!:)


Bilder!

Min häst var vääldigt svettig igår ;)


Tigerbalsam!

Hej!
- Nu ligger jag är i sängen och har brännande tigerbalsam på knät;) Haha.

Nu på kvällen tycker jag att jag har vart riktigt duktig ;) Jag har duschat, tagit hand om Rally en extra gång och städat hela mitt rum;) Mitt rum var ju inte fint om vi säger så;)

Men nu ska jag sova i mitt ny städade rum:) Jag är faktiskt riktigt trött nu.

God natt<3


Ont!

Hej!
- Nu har jag precis ätit, gött gött.

Idag skulle jag egentligen ut och springa men så blir det inte för jag har ont i mitt knä men inget värre med de. Det blir nog styrkes träning istället.

Idag har jag hoppat med lilla Rally, kommer bilder sen, och ridit Mac.

Med rally gick det jätte bra, överförväntan och han har blivit så go och sån personlighet han har:)

Med Mac red jag fört dressyr och sen red jag ur en sväng med Julia och Sandra:) Det gick jätte bra han var jätte duktig i dressyren, mjuk och fin. Lite seg i galoppen men det var till att driva. När vi red ur var han piggis ponny ;) med det gick bra tills det var 2 tjejer som kom tjoande i full trav, skrek och skrattade högt så Mac blev rädd och stressade upp sig. Sen skrittade vi vidare och då kom dom bakom och frågade '' Ska ni trava nått eller?'' dom hade kanske inte snällaste tonen men vi svarade ''Nej inte på ett tag'' så då red dom förbi och sa '' I och med att era hästar är lite pigga så kan vi skritta en bit sen kan vi trava när vi är långt ifrån'' så dom skrittade i lite raskare takt än vad vi gjorde men kom ändå inte så långt ifrån så vi beslutade att vi skulle stanna så inte Mac fick för sig att sticka. Men det gick okej efter de:)

Men nu ska jag ta och träna lite, skriver lite mer sen:)   


Resultat !

Japp då har Melodifestivalen avgjorts! Jag tycker inte de var rätt som vann ..

Loreens ( stavning ) låt var jätte bra och jag gillar den jätte mycket men den var ingen Melodifestivals låt. Jag tyckte Danny skulle vinna ;) Han är så cool :*


Laddar!

Nu sitter jag och laddar inför Melodifestivalen ;) den börjar om 7 min ;)

Det kommer bilder separat för att appen inte funkar !


Final !

Hej!
- Idag är det final i Melodifestivalen de ska jag kolla på. Ska ni med de?

Nu ligger jag i alla fall och gottar mig i soffan. Vi har precis ätit pizza det var rätt gött ;)

Jag kommer blogga mer sen bland annat kommer jag lägga upp bild på min nya kingsland jacka :)


Stallet!

Hej!
- Idag har jag vart i stallet nästan hela dagen.

Här kommer bilder på mina nya ridstövlar jag lovade att lägga upp :) Det är lite orättvisa bilder..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2495842/images/2012/pic_192765849.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2495842/images/2012/pic_192765849.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2495842/images/2012/pic_192765849.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2495842/images/2012/pic_192765849.jpg" class="image">


Studiedag!

Hej!
- Idag har jag studiedag såå skönt! Det blir till att äta frukost ta hand om kaninen städa lite och sen ta bussen till stallet så mamma och pappa slipper åka till stallet idag :)

Igår så var det planerat att jag skulle åka till Denisé för där var Isabel och Saga men det blev inte så för att mamma och pappa sa att jag inte fick för att jag skulle till stallet tidigt idag och att det var på en vardag så det blev till att vara hemma. Men jag hade absolut velat vara med och det verkade som om dom hade det jätte kul.

Nu ska jag äta frukost. Kommer blogga mer sen:)


Äntligen är redovisning klar!!

Hej!
- Åå äntligen är min redovisning klar som jag tjatat om så himla mycket om. Det gick inte bra de tycket jag i alla fall.

Nu går jag snart in så jag skriver mer sen ;)


Välj själv!

Hej!
- Nu är det måndag igen.. Idag ska jag ha engelska läxförhör och SO redovisning. Jag kommer nog blogga under dagen:) På tisdag är det studiedag! Jippi :d

Ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva. Kanske en fråge stund eller något liknande. Kanske vad jag tycker om en viss grej. Kom med idéer och så väljer jag en elle två ;)


En fråga !

Hej!
- Jag fick en fråga på Facebook om jag skulle sälja Mac om jag fick ett bud på 1 miljon. Mitt svar på den frågan är självklart för mig. Det blev ett nej.

Mac betyder otroligt mycket för mig och om jag skulle bli av med honom hade jag inte kunnat göra nått. Jag ser inte honom som nått träning och tävlings redskap utan min bästa vän, någon jag kommer älska hela mitt liv. Han personlighet är underbar.

Många ser honom som en sur häst som bara är dum. Han är inte sur och inte dum för den delen heller. Han hade det jätte svårt när han var föl och unghäst, innan han kom till Sverige. Han har blivit slagen piskad dragen i öronen och massa taskigt. Han ser sur ut för att "skyda" sig själv. Lär man känna honom är han bäst och hur goo som helst, det tar bara lite tid .




Ensam :(

Hej!
- Nu har syrran precis åkt och jag sitter här alldeles ensam.. men hon lämnade mig i alla fall när vi skrattade för jag sjöng en rolig sång för henne och dansade samtidigt ;) det var en sång om min redovisning jag ska ha imorgon men jag tror inte jag ska sjunga den för då kommer mina kompisar och min lärare tycka att jag är heeelt knäpp!;)

Jag ska nu sätta mig och göra lite läxor.. Och sen kommer ett inlägg om vad jag gjorde med Mac idag :)


Målat naglar!

Hej!
- Ni har jag och syrran målat naglarna och om ca en timme ska vi till stallet:)


Skolan!

Hej!
- Nu är klockan 07.35 och jag är i skolan ;) Fast jag brukar vara här så tidigt.

Idag ska jag inte ha några lektioner för jag ska stå i Cafét och sälja saker ;) så det kommer nog bli mycket bloggande idag.

Igår när jag red Mac var han jätte fin i galoppen och i slutet var han fin i både skritten och traven.

Nej nu ska jag vara lite social;) bloggar mer sen:)


RSS 2.0