Mitt liv är tillbaka!!

Äntligen har ja mitt liv tillbaka!!! So uppsattsen är inlämnad!! JA!!!
 

Behöver vila..

Kollade mina gamla betyg från förra året... No comments! Inte dåliga men inte bra. Jag har lite att slipa på. Nu behöver jag vila i 20 min sen sova.. Jag behöver det. Imorgon blir det till läxhjälpen efter skolan för 
att faktiskt kunna få hjälp med mitt plugg då jag vill förbättra mig enormt! 
 
Ja ja , natti sålänge! 
 
 

Mhmm..

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte bloggar för det är mitt egna val men tänkte berätta varför.
 
Det har vart sjukt mycket nu.. Vi har haft två inlämningar i SO, en lämnade jag in i fredags och en ska in på Onsdag. Jag har suttit och bara skrivit dag ut och dag in känns det som! Det har jag ju inte i och med att jag inte är klar än -.- Denna uppsatsed tar kol på mig. Man är så sjukt stressad och vissa nätter har jag vaknat för att jag drömt om den.. INTE BRA! 
 
Men det har inte bara varit bara det. I lördags var jag på dop, två jätte söta bebisar som döptes. Har tyvärr inga kort men kan berätta att dom va så små och runda ;) Sen idag var jag på begravning.. Inte så kul! 
Jag hoppas att jag kommer må bättre när jag fån in den här #)%(&"(#%()Ť%"?#%)(¤& uppsatsen.. 
 
Ja ja, jag får la ta och skriva lite til då så den blir klar någon gång -.-
 
Tur att jag har Mac som gör mig glad!
 

Bilder på Elvira!

 

Sova..

Nej, nu ska jag snart gå och sova.. Är ganska trött och stressad :/
 
 

Varit i stallet!

Va i stallet precis, så klart var det meningen att bara berätta lite sker för medryttaren men Liza, Sofia, Therese, Ponta och Jocke lyckades ju hålla mig kvar så jag kom hem 1 h för sent ;) Älskar vara i stallet när alla snackar på som fan! 
 
Ja ja, åter igen till verkligheten och plugget :( 
 
 

Plugg..

Fy fan vad mycket plugg det har vart nu det sista.. Orkar fan inte med. Jag blir dock taggad av att tänka på gymnasiet då jag hört att upplägget är anorlunda.. Hoppas hoppas!! 
 
Jaja, jag ska fortsätta plugga och sedan ner till stallet:) 
 
 

Vill!!

Jag är så sugen på att fota just nu. Jag har bara några rader kvar på min ENA uppsats så efter det vill jag fota. Jag kanske åker till julia sedan för att fota lite :) 
Några bilder från igår :)
 

Bilder!

Här är lite bilder på Therese och Cod :)
Oredigerade!
 

Bilder!

Lite bilder från igår, Sahra och hennes två hästar! 
Bilderna är INTE redigerade :)
 
 

Något jag vill göra!

Något jag skulle vilja göra är att gymma för instruktör, privat inte i grupp. Det hade vart kul och jag älskar träna men inte bara ut och jogga, jag vill bli stark i mina muskler. Jag är absolut ingen person som bara går ut och tar en joggingtur. Det är sjukt tråkigt tycker jag + att jag får väldigt ont i mina knän av det. 
 
Men som sagt något jag skulle vilja göra är att träna för instruktör på gym!!
 
 

Allt är skit..

Jag mår fan inte bra just nu, det kanske inte märks på mig men allt känns gånger jobbigare än vad det är.. Just nu tycker jag skolan är det tråkigaste som finns, jag vill ha förändring. Allt bra rullar på som vanligt. Sjukt mycket läxor och stor press.. Jag orkar inte!

Varje gång jag ska sätta mig och skriva på UPPSATSERNA få jag bara en jobbig känsla och det slutar med att jag inte skriver ett ord. Jag har ångest hela tiden och är stressad 24/7.. 

 Jag tänkte jag skulle prata med min lärare imorgon och se vad hon kan hjälpa mig med för jag pallar inte mer.. Jag behöver semester! 

 Aja, jag ska försöka sätta mig och plugga en stund.. 

 

Dagen blev bättre

Nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag snackar skype med Lollo och Markus, men om en liten stund ska jag till stallet och sen drar vi till Bulycke för att träna!
 
 

Fy fan..

Denna dagen har vart en plåga.. Jag har vart så jävla trött idag så jag skulle kunna somna ståendes. Pricken över i har jag haft huvudverk också.. 
Jah har blivit så jävla skoltrött så det är inte sant! Jag orkar ingenting, måste hitta en lösning på den. Jag har pratat med vissa i klassen och det är absolut inte bara jag som känner så. JÄTTE många känner sig skoltrötta så den måste ju vara fel på undervisningen eller nått? Right? 
 
Nu ska jag äta min pizza och se om dagen blir bättre :)
 
 

Trött..

Jag är sjukt trött och har bråttom så hinner inte skriva..



Måste skriva av mig om min klass..

Jag är så jävla pisstrött på min klass ibland... Det är några personer i klassen som ''styr''. Alla andra får inte prata, säga sina åsikter, man blir ignorerad och allt sånt där..

Våran klass är så status beroende, man ska hela tiden snacka högt om vad man gjorde på den festen och vem man va med då och BLA BLA BLA! Vill ni veta en sak? JAG BRYR MIG INTE! Är så jävla jävla trött på detta så jag dör snart!! HATAR DET!! 

Ni kan inte fatta hur jag känner. Det är alltid samma personer som hörs och syns, som blir favoriserade av läraren m.m. Det är sådan ”klass” skillnad i vår klass. Eller egentligen är det inte det men våran klass har skapat det.. Vissa personers ord är mer värda än andras.. Man kan stå där och vill säga någonting, men nej då blir man överröstad av någon annan jävel som har högre status i klassen än vad man själv har. Fuck säger jag bara! 

Ska jag vara ärlig kan jag hata min klass ibland.. Man blir alltid dumförklarad och då mår man fan inte bra. Tänk dig själv om någon skulle säga att du är efterbliven bara för att du frågar läraren någonting, hade det känns bra? Nej, jag tror inte det.. Tänk på vad ni gör och säger för anda kan ta illa upp. 

Ibland känner man sig osynlig i våran klass.. Det är den värsta känslan. Vår klass snackar hela tiden om att slippa prata om mobbning på skolansval lektionen, men ni kanske ska ta till er det som sägs istället? Nu känner inte jag att det är mobbning som pågår i min klass men jag känner att vi inte håller ihop i grupp. Vår klass är så jävla grupperad. Om vi förstärker det såhär dessa grupper menar jag, de snygga (de som ”alla” vill vara med), de töntiga (de som vissa tycker är störiga), de nördiga och badas gänget. Så är våran klass uppbyggd tycker jag.. Jag vet att vissa kommer känna igen sig och andra inte, men en sak är säker och det är att jag skulle kunna prata om detta i evigheter hur jag känner kring detta..

 

Hoppas folk läser detta, tar till sig det och sprider det så att andra kan få en funderare.. Hoppas de fattar hur andra känner sig när de kräker ut sig sjukt dumma och onödiga kommentarer.. Jag kan inte berätta exakt hur jag känner men hoppas ni förstår.

 

 

Dagens ridpass!

Mac var sjukt pigg idag, bara sprang ifrån mig stundtals... Det är bra att han är pigg men han kan jobba också :/ Sen efter passet skrittade jag ut och då va han rädd flr ALLT!! -.- Snacka om överpigg ponny ;)
 
Aja jag MÅSTE plugga nu, skojar inte... 
Jag och Saga :)

Gammal bild!!

Hahahahaha dör!! hittade denna gamla bilden på skoldatorn. Fy fan.. Typ i fyran eller nått.. ;)
 
 

Kul..

Sitter och har SO.. Vi har så jävla mycket just nu men man ska ta vara på tiden väl.. Mhhmm!
 
 

En bil jag bil ha!



En jävligt snygg bil jag vill ha! Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att det är girl power i den ;) 

Godmorgon!

Idag är jag så sjukt trött och vi ska ha gympa på morgonen.. Jippi-.-



Varför ska han vara så snygg?!!?


Provridningen!

Ja, i söndags var jag ju och provred Nemo så jag tänkte ta lite kort om vad jag kände.

Han var en 4 åring hingst och när man hör det tror säkert folk att ’’ Men åh gud Elina kan inte ha en 4 åring och speciellt INTE en hingst!’’ men jo jag var och provred en.

Provridningen gick bra men mina tankar sattes igång rejält.. Orkar jag lägga tiden på en fyra åring? Det va mycket kvar att jobba på. Hinner jag lägga tiden? Har jag tålamodet? Alla tankar bara rör runt hela mitt huvud.. Jag kan inte fatta ett beslut.. Nemo var fin, det var han. MEN jag vill ut och tävla högre klasser, kommer jag kunna göra det på honom? Kommer han bli fin?

Åååå!! Orkar inte tänka lägre..

Ja ja, tillbaka till Nemo. Han kändes fin, väldigt lätt i handen. Det jag tyckte var riktigt jobbigt var att han hade inte lärt sig skänklarna än, att det betyder fram och åt sidan. Jag rider mycket med mina skänklar och då vill jag ha en häst som lyssnar på det, jag kan inte sitta och mana på honom med rösten hela tiden det funkar inte ;) Hoppade gjorde han, jag hoppade dock inte högt men ändå. Han hoppade med ryggen i alla fall;) Här kommer lite bilder, beslut om honom kommer senare! 

Är han fin? 

 
 

True!




Oj stolt!

Hej hej!

Mycket bloggning det vart de senaste dagarna, eller hur? ;) Jag är nästan stolt över mig själv. Nej, jag tror inte det.. Varför jag inte bloggat är för skolan.. Har ganska mycket nu. Men det kommer bli bättre behöver dock tips på vad ni vill läsa om. Allt ni vill vet!!

Ja, i alla fall har veckan vart bra, eller ja bara två dagar men ändå. Livet rullar, kanske lite för snabbt? Man måste hinna med allt också, dagarna bara försvinner. Helt plötsligt är det helg igen och så känns det som det går en minut sen är det skola igen..? Man ska försöka stanna tiden och ta vara på den. Right?

Nu ska jag i alla fall plugga, får se om det blir ett åk ikväll med Saga;) 

 

RSS 2.0