Phuu!

Hej!
- Nu har jag haft SO och min grupp hann inte ha någon redovisning! Jippi ;) Nu kan jag träna jätte jätte jätte mycket så jag blir bääst!! Ne skoja men jag vill ha en bra redovisning och den ska vara intressant att lyssna på för jag fick den tråkiga delen i vår text -.-

Nu ska jag ha slöjd, syslöjd kommer bilder på vad jag gör ;)


Redovisning!

Hej!
- Nu om 2 min har jag redovisning och är lite nervös. Åå önska mig lycka till !:S

Jag berättar sen hur det gått ;)


Ledig!

Hej!
- Igår var jag häst ledig. jag var tvungen att plugga för jag har SO redovisning idag och imorgon har jag 21 ord i engelska.

På lördag ska jag och Hanna vara funktionärer på Bulycke för att jag är medlem där och det är typ en plikt man har att hjälpa till. Sen blir det ju Bohuscupen med laget! Det kommer bli kul och jag känner mycket mer folk i laget nu och det är skönt.

Nu börjar jag snart och måste hämta böckerna och så :)

Bjuder på en liten bild :d


Åå blir galen!

Hej!

- Jag blir galen ! Jag har omgångar ibland bloggar jag mycket ca 1 vecka sen har jag uppbehåll. Åå. Nu var det för att min blogg app har krånglat och jag inte orkat att att gå in på dator:d

I söndags var jag på messan på Göteborgs Horse Show!! Det var en väldigt bra dag. Jag köpte inte så mycket saker, jag köpte liniment, läder tvål, 3 pannband ett med strass och två med kedja, dom med kedjan kostade bara 80 kronor tillsammans ;) och de med strass kosta 199 :) sen köpte jag ett par ridstövlar. Sen var det pälsglans och nån sprej som gör svans och man jätte fin!

Nu ska jag gå in på lektion, kan lägga upp bilder imon på de jag köpte :)


Mycket att göra!

Hej!
- Denna veckan har jag haft lov och ändå inte fått mycket gjort.. konstigt att det är så varje lov ;)

Idag har jag haft fullt upp jag har städat akvariet, dubblerat om i mitt rum, städat, vart i stallet och tagit hand om kaninerna;) Rummet blev jag super nöjd med asså!! Mamma köpte en matta till mitt rum idag och två blommor, vi ska även köpa en TV, det är det ända som saknas inne i mitt rum;)

Jag hade även fullt upp igår (lördag). Först på morgonen var det upp och åka till Philips barkalas som jag och Hanna lovat att vara med på och hjälpa till, efter de var de att kasta sig in i bilen och åka till stallet det blev en snabbis där för att sedan åka hem och ha kalas där. Men det var en mycket trevlig lördag med alla!

Nu ska jag sätta mig framför TV och kolla vad som finns för kul ;) Tror det kommer ´´Kontoret´´ idag ;D

Imorgon är det skola också.. :)

Snö!

Idag är det alla hjärtans dag och ny snö!:)

Jag, Julia och Sandra ska upp och äta snart sen ska vi ut och dra med Tiger, det kommer bilder sen:)


Nya ridbyxor<3

Dessa ridbyxorna köpte jag idag?<3 Det är ett par andra ridbyxor till det kommer bild imorgon på dom:) Köpte även kingsland strumpor:)


Bilder!

Ute på promenad:)


Sova över :)

Hej!
- Idag har jag vart i stallet länge, eller inte länge för mig men för att inte göra någonting så är set rätt länge ;) 12-17. Igår var det också låång dag i och med att sandra frågade mig i fall jag kunde "träna" henne igår:) Det gick jätte bra och jag tycker Sandra skulle vara nöjd:)
Idag red jag och Sandra i paddocken för att Julia var iväg :) Det gick bra han var mjukare än jag trodde och snacka om samarbets villig häst!! Jag skulle vela ha en sådan häst varje dag! Men bara jag rider honom rätt så blir han sån :) och då är han så härlig att rida:*
Imorgon inner Sandra och Julia så ska vi sova över :) Det kommer bli toppen som förra gången :D

Nu ligger jag och slappar i sängen bara, jag kollar lite bloggar och Facebook och sånt så nu ska jag fortsätta med de :)

Blogg tävling!

Hej!
- Jag tänkte att jag skulle starta en bloggtävling om det skulle vara vid intresse :) Det kommer vara veckans blogg :)

Jag kommer bedöma via..

* Hur bloggen ser ut
* Hur bra inlägg den har
* Hur mycket ''skrivaren'' kämpar med bloggen för att få den stor/bra

Det kommer mer information imorgon eventuellt. Jag har inte bestämt när den ska startas och avslutas med de kommer senare.

Bilder!

Förlåt för dålig bildkvalitet men det var mörkt och det är inte min mobil jag tog med;)


I skolan!

Hej!
- Nu sitter jag i skolan och har ca 35 min kvar på rasten:) jag har att NO prov precis och det kändes okej:) för att inte pluggat så mycket som jag kanske velat:/
Haha Denise sitter och skrattar åt sin mobil bredvid mig här ;) haha så kul :d
Nu ska jag vara lite social med kompisarna och inte blogga ;) men jag måste erkänna att jag tycker det har blivit roligare att blogga nu :) så jag hoppas de håller i sig :)
Det kommer bilder snart från igår på Mac :)

Duktig polle!:)

Hej!
- Nu har jag kommit hem från stallet jag har hunnit äta och göra läxor:)
Mac var jätte duktig idag:) Jag red i paddocken, på böjt spår och i hög form först och låg sen:)
Jag längtar sååå mycket tills man kan rida riktigt och börja hoppa:) Det är så skönt att kunna rida riktigt och träna hästen men vi har ju ingen manege :/ Det är lite tråkigt:(
Nu ska jag kolla lite tv och sen kommer kanske lite bilder :)

På G till stallet!

Hej!
- Nu är jag på gång till stallet jag väntar bara på pappa som kommer om 5 min :)
Idag har jag vart i skolan (som vanligt) och haft förhör i spanska och prov i matte :) Imorgon är det förhör i engelska och prov i no och sen efter skolan är de LOV !! Såå skönt!
På lovet blir det nog mest stallet och kompisar! :) Jag ska också ta hand om en liten gäst;) Elins (en av mina bästa kompisar) kanin :) en liten söt hermelinkanin, då får Rally lite besök;) Det ska bli riktigt kul, och bara de att hon fråga mig gör mig glad:')
Jag kommer skriva mer när jag kommer hem kanske två inlägg det beror på hur fort de går i stallet och hur mycket läxor jag måste göra när jag kommer hem:)

Galen ponny!

Hej!
- Idag red jag barbacka i paddocken:) Mac var lite galen och pigg så han stack :S men det gick bra till slut :)
Nu ska jag kolla lite tv och bara kolla snabbt på spanska läxan och sen sova :)

Hemma efter en jobbig dag!

Hej!
- Nu är jag äntligen hemma och hoppades på att ta de lugnt men nej nu blir det massa läxor och sen stallet. Stallet är i och för sig kul men läxor är väl sådär;)
Jag har inte haft någon rast idag för att jag hade ett viktigt arbete att lämna in idag kl 2 och vi var inte klara -.- så det blev MASSA krångel med datorer och skrivare så de var min dag idag :d
Nu ska jag äta och sen ska jag göra läxor ! Det kommer ett till inlägg senare :)

Bilder!

Min bästa knäppis häst!<3


Nu är det allvar;)

Hej!
- Från och med idag ska jag skriva på bloggen varje dag helst två inlägg, vad jag gjort med Mac och de jag ska skriva från blogg listan:) så kolla bloggenvarje dag!

RSS 2.0