Mer bilder!

 

God natt!

Nu måste jag sova för att orka upp imorgon..


Morgondagen!

Imorgon ska jag vara i stallet SENAST halv 7 då jag ska följa med Sofia och Pom Pom på dressyr tävling:) Jag får inte sovmorgon på TRE dagar, omg! Imorgon ska jag agera groomer och fotograf åt sofia. Kommer bli roligt att fota de fina ekipaget. Ni får gärna underhålla mig då det kommer bli en låååååång dag.. 
 
Jag kommer uppdatera direkt från plats :)
 
 

Bilder!

Lite fler bilder jag redigerat, dock slarvigt..
 
 
 
 
 
 

Hoppträningen!

Dagens hoppträning startade kl 8. Hela timmen vi tränade kunde vi inte höra vad Sahra sa för att det åskade och regnade så mycket.. Det blev en lyckad träning i alla fall trilladde dock av en gång för att han stanade först men hoppade sedan och sköt mig ur sadeln, inte macs fel;)                                                                                    Här hoppade han ca 130.. Hindret ligger på 1-1,10m
 

Godmorgon!!

Japp, jag är uppe med tuppen idag. Vi ska träna kl 8 så det var bara att kravla sig upp ur den varma goa sängen, men nu ska jag äta!

Detta är min slappis outfit idag!


Bilder!

Här är lite bilder från idag, på Torslanda RK :) Kommer fler imorgon
 
 

Bloggningen..

Ja, bloggningen har inte vart den bästa dessa två dagar men det beror nog mest på att jag har fått hem moppen. Sjukt kul att den äntligen är hemma! Det är dock väldigt otymplig för den väger 101 kg.. Hahah! 
 
Idag var jag på Torslanda Ridklubb och fotade när Mikaela hade träning. Det var även tre andra tjejer som var där, Alexandra med Winitoo, Anna med Priffe och så vaar det en tjej till med en storhäst :) Kul att få fota lite då jag behöver lära mig kameran, bilder kommer upp här sedan :)
 
Hahahaha en gammal bild jag hittade ;)
 

Natti

Var på Liseberg idag, berättar mer imorgon för nu ska jag sova:) natti!


Lite bilder från igår!

 
 
 
 

Sjukt varmt idag!


Inlägget igår

Igår la jag upp ett inlägg ang hästskit och vart man fick rida. Det var sjukt vilket engagemang folk fick! Efter bara några minuter var det flera personer som deltog i diskussionen. Nu idag, på morgonen är det över 70 kommentarer om hur andra hade gjort. Det är lite hårdare diskussioner om lagar m.m också men jag tar in det som jag tycker låter vettigt. Har fått jätte mycket bra tips och råd så nu vågar jag mig ut i skogaran igen ;) 

Ett tips om ni har frågor är att gå med i hästgruppen '' hästforum '' på Facebook. Där kan du ställa frågor om allt som handlar om hästar och du får svar, JAG LOVAR. Det ända du ska tänka på är att hålla en god ton för vissa personer kan vara lite vassa utåt ;) 

 

 


Helt sjukt!!

Igår när jag gick och la mig kollade jag bloggen en sista gång! Det var sjukt! Den hade exploderat av tittare och jag bryr mig egentligen inte om hur många tittare jag har. Igår la jag ut en länk på ett forum om inlägget " Ett inlägg för alla" det blev en sjuk diskussion om det. Fått många bra tips men ändå mycket folk som bara låter allmänt dryga..

Ja ja, idag vet jag inte va jag ska göra. Jag hoppas mamma och pappa kommer hem så jag kan köra moppen;) Med Mac blir det nog inte så mycket, han var dyblöt igår efter vi hade ridit ut, stackarn ;) Vi tog det ändå ganska lugnt.
Nu ska jag upp och göra frukost!!


God natt!


Hemma!

Nu är jag hemma efter att varit och fotat med Emma på stranden:) Det är inte ofta jag blir nöjd med bilderna men denna gången blev jag lite nöjd i alla fall. Tycker det är så kul att fota andra, alla blir så fina på kort :)
Nu ska jag äta och sen ska jag och Emma åka någonstans tror jag, tror vi ska fota mera.



Ett inlägg för alla!

Jag måste bara få skriva av mig..
Jag bor, och har Mac i ett område med mycket stall och mycket hus. Det kommer hela tiden klagomål om att vi rider här och där.. Jag är sjukt trött på att få mina uteritter förstörda genom att människor kommer fram till mig och säger ''Du får inte rida där'' ''Du förstör'' ''Plocka bort skiten efter dig!''.  Jag förstår inte varför folk hela tiden måste ha någonting att klaga på. Sist jag var ute och red så hade de fällt träd, med mening, över ridvägen i skogen BARA för att vi med hästar inte skulle komma fram.
Är det rätt att göra så? Vad hade ni gjort?
 
Det var bara för oss att vända om och rida tillbaka, EN människa förstörde min dag. Jag var så sjukt arg den dagen.. Så besviken på människor som kan göra saker utan att tänka..
Ett stort problem vi har här är att de klagar på oss om vi rider på asfalten för hästarna skiter där, de klagar på oss om vi rider på grusvägarna för vi förstör OCH de klagar på oss om vi rider i skogen för då trampar hästarna upp.. Vart f*n ska vi rida då?! Vi ryttare kan inte rida i manegen 7 dagar i veckan, det går inte. Varför bosätter man sig i ett område där det ALLTID har funnits hästar och andra djur?
Hästar är djur och det är fjärilar också? Men inte klagar någon på fjärilarna. 
 
Jag kan förstå att folk inte vill ha en stor hästskit utanför sin uppfart, då tycker jag att man kan ta bort det, men inte om det ligger i kanten på vägen..
Tänk dig att du har en häst på ca 170cm som är stissig och den skiter vid vägkanten, ska du hoppa av och ta bort det då? Min åsikt är att NEJ det ska du inte!
Jag som är 160 rider ibland en stor grov häst på 170 och kan inte komma upp utan en stol eller liknande. Ska jag gå resten av ''ridturen,gåturen'' då? Ingen har dött av lite häst skit och ingen har dött utav att man har ridit i skogen.. Polishästarna rider ju inne i stan och där skiter de bland alla människor. Inte f*n hade människan vågat gå fram till polisen och sagt '' Eyy du! Du måste plocka upp skiten efter dig.'' Därför ska inte de komma fram till oss och säga det heller.. 
 
Skönt att skriva av sig. Vi ska dessiutom gå vidare med de att en person som inte äger skogen går och hugger ner träd där.. 
 
Jag avslutar med en fin liten bild :)
 
 

Vad jag önskar mig!

Jag önskar mig ett Hunter Claidge från hööks, ni hittar det HÄR:
 
 
Och ett Aurora Gold Medal träns från hööks, ni hittar det HÄR:
 
 
Och ett pannband i guld som ska passa till mitt designne by lo sett:) Sen behöver jag också en ny magplatta för den jag har är ine bra längre men jag ska kolla lite på det. Jag kan inte önska mig något då jag fått en dyr moppe precis.. ;) 
 
 
 

En bildbomb!

Här kommer lite gamla bilder. Vi tog fotorna för att jag skulle vara med i en ''modellfototävling'' :)
 
 
 
 

Musik!

En låt som rullar 24/7 i mina öron just nu är ''Im I wrong''.
 

Ögon godis i foto form!

Sjukt vad jag älskar att kolla på dessa foton!
 
 

Ingen båt..

Åå.. Idag blir det ingen båt för att den är sönder eller nått.. Jäkla skit..


Båten!

Idag ska vi ut med båten. Så sjuukt skönt, jag ska sola och bli brun;) Älskar att åka båt, det är så roligt! 
 
 

Godmorgon!

Idag ställde jag kl på 9, det var rätt segt att gå upp asså.. Idag ska vi till Mia, vet inte vad vi ska göra riktigt.. Tror jag rider i kväll för det är sjukt varmt redan nu så jag vill inte plåga Mac i värmen:)


Dagens kram?


Bloggen fixad!

Ja, äntligen är bloggen fixad! jag ska försöka lära mig att koda m.m så jag kan göra egna designers. Det kan ju inte vara så svårt? Eller? 
 
Idag kommer jag dock inte blogga så mycket men imorgon sätter det fart. Det kommer komma massor av intressanta inlägg m.m :) 
 
Älskar bilden så SJJUUUKT mycket! Min syrra Hanna som har fotat och redigerat:) Jag lär mig mycket av henne!
 
 
 
 

ny design

Hello people!
 
Smyger mig in och gör en liten bloggrape här för att säga att headern är klar! Det är jag som har gjort den www.fames.se/maddep . 
Varså god Elina! :D 
hehe... 
// Madde

Händer..

Ingen blogginlägg fram till lördag ev då bloggen är under renovering. När jag på lördag sättet igång igen kommer det massa bra inlägg och en bloppis:)


Ingen bloggning!

Kommer inte blogga idag pga att vi fixar design :)


Chillar!

Åå, hela dagen har vi vart igång, lössen tar kål på mig! Nu har vi i alla fall schamponerat och för mig kliar det inte längre. Hoppas alla är borta! Fattar inte vart jag fått dom ifrån..

Imorgon ska vi träna LB program då jag ska vara med i div II dressyr:) Jag ska vara med i hoppningen också men de är ju ingen bana man kan träna in lixom.. Den 10 augusti är det också Sveriges största pay and jump i Göteborg, den vill jag vara med på:) Det är ju på min födelsedag och allt så funderar på om jag ska hoppa 1 m :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av mitt lusfria hår ;)


Omg!

I natt kl 1 ställde jag och min syrra oss för att kamma löss.. Vi tror att jag blivit smittad när jag lånade en tjej hjälm, men vi vet inte! Hela dagen har vi städat huset och tvättat. Nu ska vi ner till stallet och sen hem för att tvätta oss i lusschampoo .. Uppdaterar sen;)


Bilder!

Här är några fina bilder min syrra tog på mig:) Detta är NÅGRA, det kommer flera!
Mina nya ridstävlar som jag köpte på Falsterbo:)
 
 
 

Fin bild!

Vet inte hur bra den blir för lägger upp den från iPaden:)


Pizza!

Nu ska vi köpa pizza! Vi blev precis klara i stallet. Mac fick stå, i stället masserade vi och pysslade om honom :)


Espresso house!


Godmorgon!

Tjo!
Idag vaknade jag av att syrran väckte mig kl 10, jag var inte jätte sugen på att gå upp.. Nu ska jag klä på mig och sen gå till stallet, mocka och packa ska jag göra för rida ska jag göra i eftermiddag:)
Jag och Hanna ska till stan en sväng så nu måste jag skinda mig!


Gårdagens ridtur.. Slutade i alla fall bra!

Oj, igår asså! Det var nog den mest fartfyllda ridturen jag vart med om ;)
Det började med att jag gick till stallet runt 2, jag mockade och packade sen så fick jag ÄNTLIGEN tag i Lovisa. Då skulle hon inte rida förrän kl 6 så det var bara att traska hem då jag inte ville rida ut själv.. När jag väl är hemma ska mamma, pappa och gästerna åka till min äldsta syrra och hälsa på;) Jag väntade och väntade på att Lovisa skulle smsa så jag kunde gå ner till stallet men hon messade aldrig så jag åt macka m.m;)
När hon äntligen smsade sa hon att hon skulle bli lite sen, hon blev inte lite sen HON BLEV EN TIMMA SEN! När jag väl kom till stallet så var hon nästan klar och jag hade inte gjort någonting. Lovisa hjälpte mig och vi kom ÄNTLIGEN ut på våran lilla ridtur ett + var att den var sjukt fint väder.
Vi red in i en jätte mysig skog som jag brukar rida i men det var någon, ursäkta mitt språk, jävla idiot som hade gått och sågat det träd som låg i vägen för ridvägen, inte lite träd heller. Det var fallna träd överallt BARA för att vi inte ska rida där.. Jag blev så sjukt arg så jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hoppade av Mac och flyttade på ett träd, på köpet fick jag massa bett av orangea myror.. När jag insåg att det var mins 5 träd till hoppade jag upp på Mac igen och vi fick vända. När vi kom tillbaka så kom vi på en annan väg som vi kunde rida och där fanns det kossor. Vi gick nästan förbi kossorna och Mac blev så sjuuuukt rädd.. Han kastade sig bakåt och rätt in i staketet, jag bara väntade på stöten och där kom den! Han flög iväg i galopp och jag hade långa tyglar.. Det värsta som hände var att jag bröt en nagel haha;)
När vi kom tillbaka till stallet så hade de klippt åkern så vi red på den, Mac tyckte det var så kul så han sköt rygg samtidigt som han flög upp i luften så jag höll på att trilla av och Annie höll på att bli träffad ;) Mac är lite busig nu!

Det var inte allt men jag kan inte skriva allt, vi fotade på ängen i alla fall! Två foton här:)


Framme!

Nu är vi framme i Skåne, typ läääängst ner i hela landet;) Huset är jätte mysigt, ska se om jag kan lägga upp bilder sen, sjuukt fint.
Jag har vart här innan när jag var 8 tror jag och det ända jag kommer ihåg är den långa och fina stranden:) Tror jag ska ta mig till stranden sen och jogga lite, sjukt skönt att bara springa längst stranden och bara vara:)

Nu ska jag bara umgås med Lovisa :)



Tråkigt!

Haha man har sjukt tråkigt när man bråkar med syrran om spotifyen;)


Vaken tidigt!

Mamma väckte mig kl 7 idag, de var inte jätte uppskattat men det var bara till att går upp. Packade sakerna och åt frukost. Sen åkte jag och pappa till stallet för att jag ska visa vad han ska göra med Mac;) Jag och mamma ska till Falsterbo!
Nu sitter jag i bilen och är åksjuk.. Jätte jobbit jag vill sätta mig och kolla Wallander på ipaden men jag mår så illa.. Om en halv timma börjar tabletterna värka så då kan jag kolla :)
Det kommer ett åsiktsinlägg sen också + vad jag gjorde igår med Mac :)


Morgon tur!


Väntar!

Nu väntar jag på att Lovisa ska bli kvar så jag kan gå ner till stallet och rids ut med henne :) Hon är sjuukt sen..

Imorgon ska jag sitta i bilen i ca 4 h och måste ha något att göra så jag kommer blogga och kolla på film tror jag :)

Ska kolla tv nu!!


Lyssnar på Justin!

Igår bestämde jag mig för att inte blogga, vi hade gäster och ville inte sitta och blogga m.m när de var här. De är fortfarande här men lixom igår var alla samlade och så:)
Igår fick Mac stå så idag tänkte jag rida ut, imorgon blir det nog paddocken för imorgon åker vi till FALSTERBO!! Jippi!

Har goda nyheter ang moppen, pappa ska ringa idag och se vad som händer. Jag vill så sjukt mycket ha den moppen!

Nu ska jag äta lunch med alla fast jag åt frukost för en timma sen ;)


Bilder!

Lite bilder på mig och Emma igårkväll;)


Kollar Wallander!


Valpisar!!

Åå, jag fick se världens sötaste valpar idag!! Dom var så sjukt söta. Stallägarens hund har fått valpar för några veckor sedan och idag fick jag kolla på dem. Sjuuukt söta! 
Nu har Emma åkt hem och jag letar moppe kurs..
 
 

OMG!

Vaknade nu, är sjukt trött! Vi la oss ca 3, lite efter tror jag och så vaknade jag första gången kl9. Nu ska vi upp och åka till stallet för att kolla på hundvalpar!!:O
Förresten, har hittat moppen jag vill ha!
Ska bara tjata lite på pappa först..


Hos Joel!

Omg! Får fan inte Emma här ifrån.. Dealen var att vi skulle ner och skrämma honom och sen snacka lite och sen hem! Nu sitter jag här och vill hem, inget illa menat men jag ska leva imon också..

Natti så länge, får se när jag kommer hem!
/sur Elina ;)


Är med Emma!

Tjooo!
Just nu är jag med Emma, vi "kollar film" och äter gott;) Filmen dampar så nu ska vi ut istället, det är inte kul att kolla på en film som inte funkar :( Vet ni vad jag ska göra imorgon?! Jag ska få träffa valpar!! :D Wiihoooo!!

Nu ska vi ut!


Ska jag fortsätta?

Japp. idag är det tre veckor sedan jag startade ''testperioden''. Tycker ni jag ska fortsätta att blogga? 
 
 

Tankar!

Jag har funderat läänge, hade det inte vart coolt att ha en egen hästaffär?
Min mamma och min syrra funderade på det för några år sedan. Idag kom fråga upp igen, eller inte så säriöst men jag och mamma diskuterade lite. 
När vi var på Torslanda torg idag så gick vi förbi den gamla lokalen där hästaffären ''Spårhaga häst & ryttare'' låg förut. Jag tror det inte gick så bra för den och då fick de sänga ner affären. De hade sjuuukt höga priser och inget man kunde tänka sig för pengarna, eller inte jag i alla fall som fått lära mig av syrran att det finns andra ställen att köpa på. Så jag och mamma diskiterade varför de gick i ''konkurs'' (om de nu gjorde det) och vi kom fram till att de inte hade någon kundservic, alldeles för höga priser och inget brett sotiment. Men om man hade ändrat på det själv och kämpat för att locka kunder? Hade det funkat då? Ha olika saker? Foder,kläder, stallsaker m.m? MyOne blev inte helt plötsligt en stor kedja, de växte.
Hade ni velat ha en egen hästaffär? I så fall, hur hade ni gjort då?
 
 
 
 
 

Svar!

Här är Hardu- frågor!
 
HAR DU ?
Folköl i kylen :Inte vad jag vet
Något husdjur :Japp :)
Någon favoriträtt :Nej, har många;)
Puder på dig :Nej:)
Några framtidsplaner :Ja, eller funderingar
Någon sjukdom :Nej, inte vad jag vet
Gymkort :Om stallet gills!
En homosexuell kompis :Inte vad jag vet
Duschat idag :Nej :O
Någon kompis som snarkar :JAA;)
Någon vän som spelar i ett band :Nej inte nu vad jag vet
Några mvg:n : Nej gör inte med de systemet ;)
Någon som förstår dig :Ja!
Något beroende : Kanske om Mac gills?
Fikat idag :Nepp
Nagellack :Japp;)
Någon vän som bor i ett annat land :Ää, vet inte, kanske!
 
VEM ? ..
Avskyr du : Ingen
Delar du mest minnen med :Oj, svårt! Familjen?
Längtar du mest efter :Farfar
Stör du dig på :Ingen
Gosar du med :Mac;)
Lagar mat :Mamma;)
Diskar :Diskmaskinen? 
 
VILKEN ? ..
Tidning läser du :Ingen speciell 
Buss åker du oftast :22:an ;)
Dag fyller du år : Lördag?
Årstid föredrar du : Sommar!!!
Stad är du uppväxt i :Göteborg
 
VAD ? ..
Gör du nu :Skriver?
Gör dig till en bra människa :Omtänksam
Gör dig till en dålig människa :Slarvig ibland
Vill du arbeta med :Hjälpa djur/människor/samhället
Är roligast just nu :Allt
Har du på dig nu :Kläder :O
Har du för smink idag :Inget
Äger du för skor :Oj! Många ;P
Har du för storlek i skor :38
Läser du för bok :Ingen 
Ska du göra nu :Vet inte ;)
 
 

En bild!

 
ca 1,10 
 

Godmorgon!

Idag vaknade jag halv 10:) Nu ska jag gå och äta frukost sen ska jag till stallet kl 11 :) 
Nu på morgonen har jag suttit och kollat både tävlingar och moppekurs. Det är ju bara 36 dagar kvar tills jag kan ta mitt kort!? Nu måste jag äta, ses!
 
 
 

God natt!

Jag har sett och gjort mycket idag så nu säger jag god natt!


Svar: Annie

Jag fick en fråga om vad det var för byxor, det är ett par svarta med dragkedja vid fickorna och nere vid benen, sjukt snygga!! Sorlek xs
 

Dagen!

Dagen började med att jag vaknade, åt frukost och allt såntdär tråkigt, efter det åkte jag och mamma till Torslanda torg för att hämta byxorna jag budade på som inte passade mig:( Någon som vill köpa?. Sedan åkte vi till Amhult och handlade lite, jag köpte ''naturgodis'' och mamma handlade vanliga saker.
Jag skulle vara i stallet halv två och därför hann jag inte äta så jag köpte med mig en sallad :)
 
När jag kom till stallet trodde jag att Lovisa redan skulle vara där men hon kom ca 20 min senare;) 
Jag mockade och allt det där, sen red vi fram ute och sen i paddocken. han var fin idag, bjöd lite väl mycket frammåt ibland men jag tog vara på den energin bra tyckte jag. Efter ridpasset var maten klar hemma så jag gick hem till mig och Lovisa hem till sig, vi åt och cyklade tillbaka till stallet. Jag städade hela mitt skåp och  putsade mycket. Jag ska sälja en del saker som kommer komma upp här på bloggen så söker ni något är det bara att säga till så ser jag om jag har det ;)  
 
Jag kom hem ca halv 10 och snart ska jag lägga mig i sängen:) 
 
 

Till Torslanda!

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart åka till Torslanda torg för att hämta min byxor!


Natti!

Imorgon åker jag och hämtar ett par byxor jag köpt!


Laga mat!

Nu ska jag laga mat med pappa!


Morgon!

Idag ska jag kanske rida ut med Lovisa, vi får se vad som händer, men nu ska jag gå upp och äta pannkakor till frukost ;)


Hatar hatar hatar!!

Jag bokstavligen talat hatar blogg.se appen.. Den är den sämsta någonsin! Det går typ ALDRIG att ladda upp bilder för så säger den "bilden kunde inte laddad upp" nehe och varför?! Åå blir så jävla arg, varje dag försöker jag ladda upp MINST 5 inlägg via mobilen som inte går att få upp. Det är därför jag har sjukt dålig uppdatering, jag funderar på att byta portal.

Skönt att skriva av sig!


2/7

Idag vaknade jag runt tio men ligger fortfarande kvar i sängen.
Jag ska vara med Viktoria idag, tror det blir så. Först åker vi till hennes stall och sen till mitt, jag ska småhoppa lite tänkte jag. Mac var jätte fin igår, jag trodde han skulle vara stel och jobbig men han kämpade på bra. Fina ponny!

Nu måste jag gå upp!


Klar!

Nu har jag vart och tagit sprutan, var bättre än vad jag trodde. Efter de åkte vi och köpte skor till mig och en glass;)


När ni..

..ser detta sitter jag och tar sprutan. Bläää! 
 

Godmorgon!

Jag vaknade för en halv timma sen, har messat lite med Lovisa och vi ska ner till stallet tio i 12:)
Idag tänkte jag att jag ska rida lite dressyr med honom, han har inte gått på ett tag nu så det behövs nog.
Igår var han sjukt pigg, bockade, sparkade och stack ;)
Men nu ska jag upp och äta!


Natti!


RSS 2.0