Godmorgon!

Nu ligger jag bara och degar i sängen. Jag vaknade halv och ska gå upp och duscha snart :) Jag börjar 8.55 så det är skönt!! Nu måste jag gå upp



Helgen!

Denna helg har spenderats med bästa systrarna på jorden! På fredagen anordnade vi ett disco för 6.orna i våran skola, det gick inge vidare ;) Vid halv tio åkte jag hem till Mia (äldsta syrran) och så fick jag pizza där. Jag gick och la mig vid 11-halv 12, jag var sjukt trött.. På lördagen vaknade jag kl 9 och gick upp kvart i 10.

Jag var själv i huset så jag gick upp och åt frukost och lite så sen slappade jag nästan hela dagen. Åt lite lunch när syrran kom hem och sådär. Sen så åkte jag till stallet, tömkörde Mac ute och då följde Hanna med som hjälp.

Senare på kvällen fick jag förfrågningar av några att åka ut men jag ville stanna hemma och mysa lite framför TV med syrran. Idag åkte vi ju till Skåne och provred Nemo, lite kortfattat om honom är att han har satt igång mina tankar. Det kommer ett inlägg om honom imorgon så kika in då :)

Nu ska jag kolla på Wallander med pappa tror jag ;)  

 

Dagen börjar bra.. FÖRSOVNING!




Ska sova!

Snart ska jag sova, idag har jag gjort lite saker ;) 
Imorgon styr bilen mot Skåne ;) Varför åka ända dit bort känner jag.. Men ja ja nu är allt redan bestämt så det är bara att göra;) Det kommer bli kul!
Godnatt! 
Nej det är ingen kissfläck det är solen ;)



Är i stallet!

Just nu är jag i stallet men är snart klar och då ska jag hem och bara ha en trevlig kväll med syrran!!


Nu blir det frukost!




Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen fast jag vaknade för 45 min sen ;) Jag tänkte gå upp snart och göra i ordning mig för sen ska jag hem, är ju hos min syrra! 



Ingen bloggning

Förlåt för sämst uppdatering idag men jag har haft fullt upp, jag kan berätta imorgon:) godnatt


Godmorgon!

Vaknade precis och är så sjukt trött.. Blää! Nu taggar vi om till helgen. Men nu måste jag gå upp.. Vill inte komma sent ;)



Snart läggdags..

Nu sitter jag och gör matteläxan som jag precis kom på att jag hade tills imorgon och jag är så sjukt trött.. Efter att jag gjort klart den ska jag sova! Natti!
 
 

Grattis!!

Grattis världens bästa pappa!! Jag älskar dig!
 

Ja, det är sant..

Jag har fått sjukt mycket frågor om jag kollar ny häst och JA det gör jag och NEJ jag ska inte sälja Mac. På söndag ska jag åka till skåne för att provrida en hingst, vi får se om det blir något med den.
 

SO!

Just nu har vi SO. Jag och Denise sitter och ''jobbar'', vi har vikarie och det säger allt;) Vissa sitter och spelar andra pratar, det är nog ingen som jobbar;) Men jag har faktiskt skrivit på min uppsats! *STOLT* 
 
 

Godmorgon!

Sjukt bra dag igår, vi va ute och åkte med några ;) Jätte kul att man kan vara flera. 
Nu är det nästan bestämt, jag åker antagligen och provrider Nemo i helgen:) Kommer bli spännande och jag har världens bästa syster som kommer köra hela den vägen:) Nu ska jag göra ordning det sista :) 




I skolan!

Just nu sorterad och Denise i skolan för att sälja kakor. Alla lärare i Torslanda är typ här så vi säljer så vi tjänar lite till klasskassan :)


Dagen outfit!




Godmorgon!

Så sjukt skönt med studiedag. Man kan bara ligga och slappa på morgonen, men snart ska jag gå upp. Denise kommer till mig snart så jag måste hinna duscha innan;) 


Sova!

Denna dagen har vart ganska bra, vissa saker kan ha vart bättre men folk är som dom är.. Här kommer i alla fall lite bilder från idag :)
 
 
 

Min moppe!

 
 

Tja tja!

Nu så sitter jag, Saga, Elvira och Julia i mitt rum. Vi har vart i kippholmen och fotat lite :) Bilderna kommer sen. 
 

..

Gå lägre än vad man kan är bra jobbat.. Fuck! 


OMG!

Fick precis ett mejl att hingsten jag är sjukt intresserad av har jätte många som vill ha honom.. Jag måste få kontakten och henne på min sida! Det hade vart grymt att få denna möjligheten! 



Rider




Högst på inköpslistan!

En ny ridsko tillverkad av Ariat, skon heter Cobolt VX. Jag har testat denna sko på MyOne och är helt kär i den. Den anpassar sig perfekt efter foten och har speciella sulor som stötdämpar och gör även så att hållningen blir bättre. Varför jag vill ha denna skon är för att jag är i stallet minst 3,5 h om dagen och gör tungt jobb och då beöver man bra på fötterna. Skon är dock väldigt dyr men man får ju överväga för- och nackdelar. 
Skon kostar 2399 :- och finns nog på de flesta affärer men där jag har provat dom är på MyOne. 

Nytt!

Ett par träningsbyxor! 




Till stallet!

Nu ska jag till stallet, Mac ska bara skrittas idag och jag ska bara pyssla lite :) 




Sjukt bra låt..

.. men samma sak här, videon är inte bra.. Öppna ögonen!
 

En video..

.. på Miley Cyrus. Låten tycker jag är sjukt bra men musikvideon.. Omg.. Hon beter sig som porrstjärna! Dags att vakan Miley..

Godmorgon!

Nu är jag vaken och ska snart gå upp. Jag börjar 08.55 men måste släppa ut Mac innan också :) 



Snart sova!

Jag ska bara kolla klart på Wallander sen ska jag sova. Har precis bytt lakan i sängen + att jag har duschat så kommer bli så gott att lägga sig i sängen! 


Något vi väntat på länge..

..är Justin Biebers Lolly video ;)
 

Oj, denna dagen..

Den a dagen har vart händelserik, ingen vanlig söndag. Jag är inte trött men inte den piggaste ;) Nu ska jag i alla fall sätta mig och kolla på Wallander med mamma och pappa :) 



Saker jag älskar!

- När ett ridpass går riktigt bra!
 
- När man får fina komplimanger/kommentarer, vem älskar inte det?!
 
- När man får bra betyg ;) 
 
- När någon gör mig glad tex om jag varit sur..
 
- När mina systrar kommer hem! 
 
- Riktigt bra musik! Man bara höjer och höjer volymen!
 
- Mysiga kvällar, I LOVE IT! 
 
- När mamma är riktigt glad ;) 
 
 
 

Ute och går!




Saker jag inte tycker om!

- Jag gillar inte personer som bara är ute efter likes.. De visar bara hur svaga de är innombords.
 
- Status, något som kan sänka någon så jäkla lätt! 
 
- Folk som ska visa sig stora, usch, så jävla synd...
 
-  Något jag hatar är när jag skickar ett sms till någon och personen sett smset men inte svarat.. -.-
 
- Långsamma personer, hahaha ;)
 
- När man ser att batteriet på mobilen eller liknande håller på att ta slut men man orkar inte hämta laddaren ;)
 
 

Nu är jag vaken!




Döma folks situationer!

Något jag hatar är när folk dömer mig för något de hört mig säga eller göra. Något som hänt mig, min familj eller Mac..
Bara av att höra skittsnack spyr jag..Kan alla sköta sitt? Nej, juste! Vi lever i Sverige .. Där ska alla vara bäst och man ska klanka ner på andra.
Det va längesedan jag var med om att någon klankade ner på mig och det är jag glad över. Jag känner att jag börjar bli starkare, jag har bra folk bakom mig som skulle stötta mig vid svackor och familjen är alltid med mig.
Alla gör fel, tar fel beslut, säger något olämpligt eller bara gör något dumt.. Men vi är människor! Stötta varandra och glädj er åt andras framgång! Se upp till andra och säg några fina ord till dem! De kommer stärka den personen, stärker du någon annan stärker du dig själv! Det räcker med en fin kommentar och du får någon annan att le.
 
 
 

Imorgon..

Imorgon ska jag bara ta allt som det kommer, känna på dagen. Raka Mac, massera och bara ta det lugnt. 
Ska även ta kontakt med en tjej ang en hingst som står i skåne men vi får se vad som händer, tar allt som det kommer just nu. 
 
 

Känns inte bra..

Åå, hatar när det blir så här.. Allt blir bara skit! Orkar inte, vill inte! Jag behöver kraft. Tid att tänka, tid att andas.. Be strong!
 
 
 

Tankarna rullar och vägrar ge sig..




Dagen!

Idag har jag vart sjukt trött.. Jag vaknade kl 8?!?! Släppte ut hästarna, mockade och sen åkte hem. Jag har inte gjort så mycket idag, vi åt hemma lagad pizza och nu ska jag snart ner till stallet igen, funderar på om jag ska ut och åka ikväll för att få upp glädjen lite ;) Men nu ska jag snart till stallet, ses!
 

Bästa föräldrarna!!

Hej! 
Jag har inte bloggar pga att vi har vandrat med skolan, kommer berätta mer om det imon. Jag är heeeelt slut! Jag har sån verk så det är sjukt! 
När jag kom hem la jag mig på soffan och somnade, sov 4 timmar och nu har jag ätit. Jag har världens bästa föräldrar när jag vaknade så säger jag till mamma och pappa "fan jag måste ner till stallet.." Då säger pappa "nej vi har redan gjort allt och vi ska fodra också så du kan äta sen sova igen" VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR! Men nu ska jag sova, natti. 


 

Vandrings dagen

Godmorgon! 
Japp, då är vandrings dagen här, för er som inte vet ska vi vandra med skolan torsdag - fredag och sova i tält :) 
Jag ligger och tänker på värdens svåraste beslut, om tiger (hunden) ska få följa med eller inte. Han får för läraren men min väska väger hur mycket som helst.. Den väger 15 kg när den bara får väga 10,6 kg ;) Ja ja jag ska fundera lite till sen ska jag gå upp!! 
Ses 




Natti

Nu ska jag sova men berättar allt imon! Natti


Dagen!

Idag har dagen vart ganska bra, vi har bar haft två lektioner och lunch. Nu återstår och so och svenska. Men jag mååste fortsätta nu!
En klassresa vi var på för några veckor sedan :)

Outfit




Tekniklektion!

Tja! 
Nu sitter jag och ritar av legobitar... -.- Vi ska göra en ritning som är så exakt som möjligt och våran lärare är lite speciell så vi får inte ta hem hennes legobitar för hon vill ha tillbaka dom..
Aja nu ska jag fortsätta !



Börjar blogga!!

Tja! 
Nu när appen äntligen är uppdaterad så tänkte jag starta bloggen igen! Varför jag slutade var för att appen va kass.. Blogg.se var ganska långt efter i sin uppdatering och jag tänkte byta portal men nu stannar jag ett tag till och ser hur detta kommer funka :)


RSS 2.0