Svar till frågestunden!

Matilda

Varför började du blogga?
Sv: Från början var det för att jag fick Mac så att gamla ägarna kunde se vad vi gjorde och hur det gick, men nu har jag allt mer börjat blogga om min vardag och så. Jag bloggar om hur det går med Mac fortfarande, så svaret på din fråga  är för att jag fick Mac.

Hoppas du fick ett bra svar! :)

Anonym

Gillar du någon speciell just nu?
Sv: Nej, det gör jag inte:)

Hanna (syrran)

Hur kommer det sig att det blev just Mac?
Sv: Jag vet inte riktigt, från början när jag såg honom på kort tyckte jag att han var jätte ful med sina blåa ögon men ni övertalade mig att vi skulle åka och provrida och det gjorde vi. Det jag fastna för var nog att han var så ärlig när man red. Jag hoppade honom första gången om jag inte minns fel, jag var INTE hopp van.
På ett ridläger på Alleby hoppade jag en bana på 80cm och sista hindret låg upp mot 1m. 
Den gamla ägaren satte upp ett hinder på 1 m och jag kunde inte rida på den nivån då! Jag kom mot hindret men kom fel och Mac stannade och jag trillade av, jag satte mig upp igen och hoppade det. Jag tror jag köpte honom för han ärlighet och hans kunskap inom ridningen:)

Vad har ni för korta och långa mål tillsammans?
Sv: Ett ev våra korta mål är att bli placerad i Bohuscupen omg2. Ett av våra långa mål är att komma ut på en LA runda innan jag blir 18 :)

Hoppas du fick svar på frågorna syrran!

Amanda

Har du sålt Flinta? Varför?
Sv: Ja, jag har sålt Flinta, tyvärr! Men han står kvar i samma stall och det är så skönt att kunna kolla till honom och jag får rida honom bara jag säger till :) Vi valde att sälja honom för att jag var hopp-intresserad och Flinta får ont i benen om han hoppar för högt och för mycket. 

Hur är Mac att rida?
Sv: Oj! Det var svårt, det är nog från dag till dag tror jag. Ena dagen kan han vara jätte fin, mjuk och framåt medan andra dagar vill han inte alls med de händer VÄLDIGT sällan. Dom dagarna brukar jag göra något annat i så fall:) När man rider ut är han hur pigg som helst ibland. HAn älskar att galoppera på raksträckor och upp för backar :)

Varför började du blogga?
Sv: Du kan kolla svaret där uppe:) men mest var det för att jag fick Mac:)

Hur högt har du hoppat med Mac?
Sv: Jag vet inte exakt men det vet min syrra, vad jag vet har jag i alla fall hoppat 1,10 m med honom:) Målet för i år är att hoppa ett hinder på 1,20 m :)

Vad har du för kamera?
Sv: Jag har ingen egen kamera utan dom flesta bilderna har en tjej som heter Elin Olsson tagit med sin kamera och innan hon fick sin för ca en månad sedan så tog hon bilder med min äldsta syrra Mias kamera:) Hanna har även tagit fina bilder med sin mobil och Mias kamera:) JAg har även tagigt bilder med min mobil :) 

Hoppas du fick svar på dina frågor! :)


Nu har jag svarat på frågorna och det kommer en ny frågestund imorgon så håll utkik!

På språng!

Hej!
- Nu sitter jag hemma hos Mia ( äldsta syrran ) och ska gå och spela med Philip ( mias barn ). Sen blir det mat, det blir grillat idag!:) Mums!!
Idag var jag i stallet och red Mac, det gick bra med i och med att jag vart sjuk så kunde jag inte rida så hårt men han gick bra :) Nu måste jag gå och spela innan Philip tjatar ihjäl sig :P

Bildbomb Del 2

Foton tagna av Hanna!


Bildbomb Del 1

Nu bjuder jag på massa bilder! Vissa bilder har nog vissa redan sett också :)


Börjar bli friskare!

Hej!
- Idag känner jag mig MYCKET bättre! Jag har börjat äta och dricka normalt nu och kan gå något normalare ;) Men jag orkar fortfarande inte så mycket.

Svaren till frågestunden kommer nog imorgon tror jag :)

Jag bjuder på några bilder :) Det kommer en bildbomb sen :)



Ang frågestunden!

Hej!
- Tro inte att jag glömt frågestunden :)
Svaren kommer kanske imorgon om jag orkar annars i helgen :)

Jag hatar vara sjuk! Jag har jätte ont i halsen så jag kan knappt svälja eller prata, imorgon om det blivit sämre ska vi in till läkaren för då kan de vara halsfluss och de har jag haft två gånger innan.. INTE kul!

Nu ska jag i alla fall läsa en liten stund och sen ska jag sova:) NATTI :)


Sjuk!

Hej !
- Nu ligger jag här och är halv död ;) ne men jag mår INTE bra.. Därför kommer jag inte blogga så mycket nu inom två dagar :)


Fel igen..!

Hej !
- Det har blivit fel igen.. Jag skrev ett inlägg om i söndags men det var bara bilden som kom upp ?!? Ja ja resultatet är jag nöjd med jag kom 9 i individuellt :) så det är jag nöjd med:) laget gick det lite sämre för .. Men ja ja vi tar igen omg 2!!

Nu går jag snart in och kommer blogga mer sen :)


Tävlingsresultat!


Frågestund!

Frågestund från och med nu fram till 16:00 imon! Jag svara på nästan allt!



Svar till Lovisa!

Kommentaren: Ni är så duktiga så jag blir avundsjuk. :D :( Skulle vilja börja tävla. Eller börja med Clear round. Men har ingen häst och tävla med. :S

Hej!
Tack så jätte mycket, övning ger färdighet:) Nej men jag tränar på så mycket jag orkar :)

Ja det är riktigt kul att tävla men går du på ridskola? I så fall kan man oftast få låna häst där:)
SES!:)



Hoppträningen gjorde allt!

Hej!
- Jag bloggade inte så mycket igår för att jag inte hann. Jag kom hem halv 10 och sedan var det bara att då och lägga sig för jag var såå trött! Jag hinner inte blogga så mycket nu men kommer kortare inlägg under dagen och i kväll kommer ett längre som berättar om gårdagen så håll utkik! :)

Länkbyte!

Hej!
- Nu gör jag ett länkbyte med två goa, snälla och glada tjejer som sattsar på travet :)

Kolla deras blogg! :)

http://yankhornline.blogg.se

Vänta och vänta..

Hej!
- Nu sitter jag och väntar på att bli upphämtad för att sedan åka till skolan. Som sagt börjar jag 9 idag och kunde legat och sovit fram till 10 i 8 men jag trodde inte att jag skulle bli hämtad så jag vaknade 7 istället.. ja ja.

Idag i skolan är det första utomhus gympan -.- vi ska springa slingan. För er som inte vet är det än slinga som går upp och ner nästan hela vägen och den är ca 2,5 km tror jag. I och med att jag inte har så bra kondis så kommer det kännas som ett varv på den är 1 mil.. och vi ska springa 2!

Ja ja till lite roliga saker istället min statistik går bara uppåt HELA tiden :D NI är grymma! desto mer tittare jag får desto roligare är det att blogga!

Nu ska jag packa väskan gå ut till kaninen och sen åka till skolan :) 

image description

Godmorgon världen!

Godmorgon!
- Nu sitter jag och äter frukost, jag börjar 9 idag :) Jag kommer blogga under dagen och kanske kommer en liten överraskning ;)


Godnatt!

Hej!
- Nu har jag kommit hem från stallet och precis ätit.

Idag när jag red så körde jag uppmjuknings övningar. Det gick jätte bra och han blev mjuk efter:) Imorgon ska jag iväg och hoppträna, får se hur de går;)

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig för att jag är jätte trött! Godnatt så länge:)


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett par ridbyxor!

http://ztreliin.blogg.se/2012/april/bloggtavling.html#comment


Glad tjej!

Åå jag blir så glad av att statestiken går upp och att fler börjar kolla bloggen! :D Sprider ni den så får NI bestämma ett inlägg i veckan i en månad! :D

Tävling!

Jag är med i http://teamjumpers.se/2012/april/tavling-jws.html tävling!



Skola igen..

Hej!
- Nu har jag kommit hem, ätit och pluggar. Nu sitter jag här och snackar med Julia.. Hon e lite lite knäpp..nej jag skoja!

Imorgon ska jag iväg och träna Mac på Bulycke! Hoppträning som gäller inför Bohucupen. Jag ska träna för Hanna Lundborg som även är vår lagledare. Dressyrlaget tävlade igår tror jag och det hade nog gått bra jag tror det blev en andra plats (laget) rätta mig i fall jag har fel :) Nej men jag är så sjukt taggad och Mac med hoppas jag ;)

Idag har det vart skola för första gången på typ lite mer än en vecka.. Det var så sjukt segt att gå upp jag fick tvinga mig upp ur sängen ;) Sen i skolan blev det ju inte mycket bättre, hela dagen gick ändå väldigt fort men jag satt och tänkte på de, desto äldre man blir desto fortare går tiden, eller är det bara jag som känt så ibland?

Ja ja, nu ska jag plugga lite till och sen åka till stallet! I veckan kommer det komma ett åsikts inlägg så håll utkik! :) Ge gärna exempel på vad, spelar ingen roll om vad det handlar om:)


Godnatt!

- Nu har jag och Adam spelat monopol och han vann som vanligt.. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig :)

GODNATT !


Går mot den friska vägen!

Hej!
- Nu sitter jag hemma hos syrran, syrran är och fikar med hennes kompis så jag sitter och bloggar medan Adam ( syrrans pojkvän) spelar elgitarr, han är faktiskt riktigt duktig så det är kul att lyssna:)

Hästen är i alla fall snart frisk, känns skönt att det inte var något stort och jobbigt. Nu kan jag nog vara med i Bohuscupen nästa helg, så SKÖNT! Det var nog bara en sträckning som vi trodde och jag är SÅ glad att kunna ha syrran vid min sida hela tiden!

Här kommer några bilder så bloggar jag mer sen, bilderna är tagna av Elin :)








Bilder!

Bilderna är tagna ur en video från förra fredagen när jag hoppade clear round, därför ingen bra kvalitet:)


Mac "skadad"!

Hej!
- Varför jag inte bloggat är för att det har vart lite problem med Mac, han var "skadad" vänster bak i onsdags. Han tog jätte korta steg i galoppen med vänster bak så när vi kom upp smörjde jag in honom med liniment. Igår när Hanna var med och kollade på honom var han betydligt mycket bättre än dagen innan så det är antagligen en sträckning.

Bohuscupen omg 1 är om ca 1 vecka, den 22, så jag får hoppas på att han är frisk tills dess:)

Nu ska jag gå upp och äta och sen gå ut med Tiger :)


Godmorgon!

Hej!
- Nu ligger jag här i sängen och ska snart gå upp för att göra ordning mig och gå ut en lång promenad med Tiger och sen åka till stallet :)

Idag ska jag rida oavsett väder, måste ju träna inför bohuscupen :)

Men vi ses!


Rasande arg!!

Hej!
- Nu ligger jag i sängen och är rasande arg! Blogg.se appen är SÄMST! Ibland går det hur bra som helst att publicera inlägg men för det mesta så går det inte alls, det är därför jag inte bloggar så mycket .. Men nu ska jag försöka blogga varje dag :)

Nu ska jag sova natti!


Tandläkaren!

Hej!
- Nu har mamma kommit hem nu ska vi till stallet för Mac ska till tandläkaren :)


Skola!

Hej!
- Nu sitter jag och pratar men tjejorna;)

Har precis gjort SO prov IGEN! Det kändes okej men om man får ett ända fel så får man göra om.. Kommer göra några omprov;) ne men jag kämpar!!

Haha Isabel sitter med sin och Denisés mobil och gillar alla mina bilder på Instagram ;)

Här kommer lite bilder som Elin Olsson har fotat :)


Bröllop och fullt upp!

Hej!
- Nu har jag precis haft SO prov/förhör det gick inte bra tror jag :/

I helgen har jag haft fullt upp! I lördags åkte jag till stallet tidigt! Kl 08:30 ungefär, för att sen kl 2 åka på bröllop!:)

Bröllopet var jätte fint och det var jätte kul och trevligt.

På lördagen hoppade jag , Hanna hjälpte mig och Elin fotade. Det är lite problem med att spara fotona men dom de finaste kommer upp så fort som möjligt. Jag tror de blev ca 106 foton :)

Ett litet smakprov, den är redigerad och beskuren på instagram, jag heter @elinaborgelsson :)


RSS 2.0